,

Cloud Necklace

kr.900.00

Bemærk, findes i Guld & Sølv.

Perle-halskæde med de fineste runde ferskvandsperler I forskellige størrelser.

Cloud Necklace er en særlig halskæde – den har et lille magisk twist.
8 små tiny pearl perler. At det er 8 perler, som bryder de andre perler på kæden er ikke en tilfældighed. 8 er nemlig et lykketal, det er uendelighedstegnet og for os har dette tal en helt særlig betydning.

Venskab og kærlighed er uendeligt – det samme er perler. De holder for evigt, hvis du passer på dem. Med vores Cloud Necklace ønsker vi, at kunne bidrage med et lille stykke uendelighed i dit liv. En følelse, som vi alle har brug for engang imellem. En lille smule lykke og magi er Cloud Necklace skabt med.

8-tallet har også en spirituel betydning. Hvis du ser tallet 8, så kan det forstærke din selvtillid og personlige kræfter til at nå dine mål. Egenskaber som vi altid ønsker at bringe til alle kvinder i vores liv. 8-tallet er uendelighedssymbolet bestående af to cirkler. Den øverste cirkel er luftelementet, og den nederste er jordelementet. Det symboliserer vores spirituelle natur og vores materielle natur, ånden og egoet.

Kæden måler 42-44,5 cm.

Den er håndlavet og består af lækre materialer. Der er en forlængerkæde, så halskæden kan justeres med 2,5cm. Låsen og forlængerkæden består af forgyldt 925 Sterling silver.

Vær opmærksom på, at snoren kan give sig en smule med tiden.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Color

Guld, Sølv

Indkøbskurv