Forestil dig et fredsommeligt sted ...​

Et sted der emmer af varme og ro. Et sted hvor du kan pause tankemylder og forpligtelser for en stund, og i stedet sætte dig selv og dine behov først. 

Et sted hvor er der er tid nok, og hvor ingen kræver noget af dig. Et sted hvor du kan læne dig tilbage, trække vejret dybt, og nyde at du og din hud er i trygge hænder. 

Det sted finder du hos os. Vi kalder det for Beauty Cell. Vi er en nærværende hudplejeklinik, placeret i Koldings charmerende gamle bydel, mellem snoede gader med toppede brosten, der bevidner om historiens vingesus.

Som hudplejeklinik tilbyder vi 20 års erfaring med at nære din naturlige skønhed og behandle konkrete hududfordringer.  Vi har en holistisk tilgang til hudpleje, og har derfor øje for dig og din hud som en helhed.

Vi står klar til at hjælpe dig. Her er du altid velkommen.

Mød dine behandlere

Connie Kirkeby

Mit navn er Connie, og jeg har siden 2001 været kvinden bag Beauty Cell. Som din kosmetolog er min passion at hjælpe dig med at give din hud de bedste betingelser for at fremstå sund, velplejet og fyldt med glød.

Jeg har en holistisk tilgang og vejleder derfor ikke kun i pleje af din hud udefra men også indefra. Jeg tror på balancen mellem ydre og indre pleje. Det afspejles nemlig alt sammen i din hud.

Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor du føler dig afslappet og i trygge, nærværende hænder. Og føler dig glad og godt tilpas, når du går ud ad døren.

Mia Møller

Mit navn er Mia, og jeg er kosmetiker-elev hos Beauty Cell. Jeg er uddannet kosmetolog og er nu ved at dygtiggøre mig som kosmetiker hos Beauty Cell.

Jeg er rolig af sind, og som din kosmetolog er mit mål altid at give dig en oplevelse af at slappe helt af og føle dig godt tilpas. Det er vigtigt for mig, at du går fra din behandling med fornyet energi.

Jeg elsker at se resultater og kunne gøre en positiv forskel for din hud. Derfor vil du opleve, at jeg tager mig god tid til både behandlinger og produktvejledning. 

Shopping Cart

Følg med i vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat ved første køb.