Make-up

Dag make-up

Få lagt en naturlig og professionel hverdags makeup

Vi starter med en lille samtale om dine ønsker. Sammen finder vi ud af, hvilke farver der passer til din hudtone. Din hverdags makeup består af en lækker mineral pudder eller fundation, mascara og gloss.Hvis du har andre ønsker, så sig endelig til.

Kr. 315,-

Aften make-up

Få lagt en naturlig og professionel fest makeup.

Vi starter med en lille samtale om dine ønsker. Sammen finder vi ud af, hvilke farver der passer til din hudtone. Din fest makeup består af en primer, mineral fundation, concealer, blush, øjenskygge, eyeliner, læbestift, lipliner eller gloss.

Undervejs vil du have mulighed for at se, hvad der bliver gjort og du har hele tiden lov til at sige til, hvis noget skal ændres. Det vigtigste er, at du går herfra med lige netop den makeup, som du ønsker.

Kr. 435,-

Brude make-up

Få lagt den smukkeste bryllupsmakeup til din store dag.

På selve bryllupsdagen kommer du ind på klinikken og får lagt den smukke brudemakeup, som du og behandleren er blevet enige om.

Bryllupsdagen er en af de vigtigste dage i en kvindes liv, derfor skal du bare slappe af og nyde at blive forkælet.

Kr. 1350,-

Individuel make-up vejl.

Ønsker du at kunne lægge den helt perfekte makeup, så har du her muligheden for at lære, at lægge den helt rigtige makeup.

Makeup vejledningen består af en samtale hvor vi sammen finder ud af, hvilke teknikker og hvilken makeup du ønsker. Herefter vil vi analysere din ansigtsform samt undersøge, hvilken hudtone du har. På denne måde kan hun finde de helt rigtige farver, som vil fremhæve alle dine smukke ansigtstræk.

Kr. 580,-

Indkøbskurv