Copenhagen Cartel

Om Copenhagen Cartel:

Ideen til Copenhagen Cartel kom, da Katrine Lee Larsen flyttede til Bali i 2016, og på tæt hold oplevede, hvordan de balinesiske badestrande flød over med skrald og plastikstumper, der skylles op fra havet. Og der er rigtig meget af det. Hvert år udledes der nemlig omkring otte millioner tons plast i verdenshavene. Det svarer til, at en lastbil, fyldt med skrald, tømmes direkte ned i havet hvert minut.

Missionen er at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre ved, at give rest- og spild ressourcer, som normalt anses som værdiløse, nyt liv. De tilbyder en bred palette af bæredygtige produkter, der sætter mennesker og klima før profit.

Copenhagen Cartel producerer blandt andet badetøj, sportstøj og yogatøj ud af plastik fra havet, primært gamle fiskenet, men også andet post-consumer plastik affald. De fleste moderne fiskenet er nemlig lavet af nylon og andre plastikkomponenter, som gør dem ekstremt holdbare. Netop derfor kan nettene drive rundt i årevis, båret af havstrømninger, hvor de fanger og dræber havdyr på deres vej. Via innovativ teknologi udnytter vi plastikkens holdbarhed positivt, ved at genanvende og udvinde nylon fra fiskenettene og bruge det til at producere nyt, uden at gå på kompromis med kvalitet og performance.

Viser 1–12 af 62 resultater

Shopping Cart

Følg med i vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat ved første køb.