GAI+LISVA

Om Gai+Lisva:

Gai+Lisva lancerede deres første tøjkollektion i 2008. Firmaet har basis i Aarhus, hvor man også havde butik i mange år. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet og europæisk produceret kvalitetstøj. Tøjet er feminint og lækkert at have på, og man fornemmer klart, at der er en kritisk holdning til design og materialer bag de smukke kjoler, bluser, bukser og toppe, som indgår i mærkets kollektioner.

Gai+Lisva vælger deres materialer meget omhyggeligt. De får deres genanvendte garn og genbrugscashmere fra små norditalienske produktioner. Gai+Lisva strik er håndlavet af kvinder i Bolivia med lokalt garn og økologisk bomuld. Deres styles er lavet til at bruge alle materialerne i hver produktion, så der ikke er noget spild.

Endnu et vigtigt statement er at Gai+Lisva går ind for ansvarlighed og en gennemsigtig produktion. Det betyder, at gennem hvert step gennem brandets produktion er der tænkt på hvilket fodspor virksomheden efterlader sig. Gai+Lisva prøver altid at gøre det bedre, end de gjorde i går.

Hos Beauty Cell vægtes bæredygtighed højt og derfor passer Gai+Lisva perfekt ind hos os. Gai+Lisva er nemlig indbegrebet af nordisk bæredygtighed og producerer desuden i meget høj kvalitet.

Konceptet Slow Living er noget som er Gai+Lisvas livsnerve. Kendetegnene på denne livsstil kan kort beskrives med følgende ord: sanselig, simpel, nordisk, naturlig & rolig. Det er bestemt ord, som kan inspirere os alle til at være mere i nu´et.

Viser 1–12 af 66 resultater

Shopping Cart

Følg med i vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat ved første køb.