Rudolph Care

Om Rudolph Care:

Historien om Rudolph Care er først og fremmest historien om et unikt og usædvanligt kryds. Mellem bæredygtighed og luksuriøs effekt. Om at ville have det hele og ikke gå kompromis. Om at ville gå hele vejen og lidt til. Om aldrig at give op, for at nå målet.

For at forstå vores passion bag at insistere på den bæredygtige luksus, i alt hvad vi gør, skal du tilbage til starten. Tilbage til 2009.

Ethvert Rudolph Care-produkt er udviklet i det kompromisløse kryds mellem optimal effekt, følelse for krop og sind og et rungende ”nej tak” til nogen form for negativ påvirkning af miljø og menneskekrop. Alle Rudolph Care produkter bærer som minimum, miljøcertificeringen Svanemærket, som er din garanti for, at produktet og dets emballage hverken skader din eller naturens sundhed. Derudover bærer størstedelen af produkterne – inklusiv hele den rosa serie – den økologiske certificering COSMOS, som stiller krav til naturlighed og ikke mindst dyrkningen og oprindelsen af vores ingredienser. Yderligere tre certificeringer pryder vores produkter. Alle Rudolph Care-produkter er udviklet og produceret i Danmark, med hovedsæde i Rudolph Care Huset i Valby, København, Danmark.

Viser 1–12 af 87 resultater

  • Acai Body Lotion 400 ml

    Rudolph Care DKK495.00 Læs mere
Shopping Cart

Følg med i vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat ved første køb.