Acai Body Lotion 400 ml

DKK495.00

Acai Body Lotion Limited Edition er en ekstra stor version af Rudolph Cares nærende og fugtgivende body lotion. Den er fyldt med naturlige, aktive ingredienser, den absorberes hurtigt i huden uden at fedte – og gør hverdagsplejen til et luksusritual med sine økologiske olier og ekstrakter. Særligt udviklet til tør og sensitiv hud.

Designet, som pryder emballagen, er kreeret af Cecilie Rudolph – inspireret af acaibærret og dets oprindelse. Du kan læse mere om produktet og designet længere nede på siden.

Acai Body Lotion Limited Edition forhandles eksklusivt på rudolphcare.com og kan ikke kombineres med rabatter.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5710111002118 Kategorier: ,

Effekt

Acai Body Lotion er rig på økologiske olier og sheasmør, som blødgør, styrker og genopbygger huden. Acaiolie beskytter og styrker med antioxidanter og essentielle fedtsyrer; jojobaolie trænger dybt ind i huden og forstærker hudens elasticitet; olivenolie og sød mandelolie gør huden blød og smidig; kokosolie modvirker tør, kløende og irriteret hud og sheasmør genopbygger huden effektivt. Alt dette gør Acai Body Lotion til et produkt, som holder din hud fugtmættet og silkeblød hele dagen.

Duft

Cremen dufter friskt af de ingredienser, den er fremstillet af, i samspil med Rudolph Cares naturlige signaturduft.

Konsistens

Trods sine rige og fyldige ingredienser, er konsistensen let og fløjlsblød. Cremen er nem at fordele på hele kroppen og er drøj i brug.

Certificeringer

Acai Body Lotion bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus. Derudover er produktet mærket med Vegan Trademark. Læs mere om vores certificeringer her.

Shopping Cart

Følg med i vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat ved første køb.