, , , ,

Agung Sporty Bikini Top – Sea

kr.599.00

Agung bikini top har et sporty dog feminint snit med en klassisk rund halsudskæring. Bikini toppen er syet med 2-lags stof af høj kvalitet, som føles fantastisk og åndbart mod huden og samtidig støtter dine former alle de rigtige steder. Den brede elastikkant forneden giver god støtte til barmen og Agung er derfor populær blandt både en lille og stor barm. Agungs design klæder alle kropstyper, og gør den samtidig til et alsidigt produkt, du kan bruge på stranden, som sports-bh eller endda som crop-top. Agung sporty bikini top er skabt af ECONYL® regenereret nylongarn såsom gamle fiskenet som kommer fra havne, fiskeri, havet og andre steder i akvakulturen, det kan også være gamle tæpperester og andet nylon affald, som ellers ville have endt på lossepladsen eller i værste tilfælde i havet. Det genanvendte nylon er mixet med elastan for et perfekt fit.

Komposition:
78% Recycled PA (ECONYL®)
22% Elastan

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

78% Recycled PA (ECONYL®*)
22% Elastan
Lavet med 💙 i Portugal

*ECONYL® regenereret nylongarn skabt af genanvendt industriaffald, fiskenet, tæpperester og andet genanvendt post-forbruger nylonaffald.
Maskinvask 40° eller derunder
Må ikke bleges
Må ikke tørretumbles

Det anbefales, at du vasker dit badetøj produkt på højst 40 grader – og gerne 30 grader. Det gør, at din style kan holde i længere tid, og det er mere skånsomt for planeten. Det frarådes også, at du renser, tørretumbler eller stryger dit Copenhagen Cartel badetøj.

Size

, ,

Indkøbskurv