, , , ,

Batur Ruched Bikini Underdel – Sea

kr.499.00

Batur bikini underdel har et klassisk snit med flatterende rynke-detalje og medium dækning bagtil. Det gør Batur bikini underdel til en af vores mest solgte styles, da den er flatterende til stort set alle kropstyper. Batur bikini underdel er designet med 2-lags stof af høj kvalitet, der smyger sig tæt til din krop, giver en smuk pasform og føles luksuriøst mod din hud. Vi ved, at det er svært at tro på, at den lækre Batur bikini underdel er skabt af genanvendt nylon såsom gamle fiskenet som kommer fra havne, fiskeri, havet og andre steder i akvakulturen, det kan også være gamle tæpperester og andet nylon affald, som ellers ville have endt på lossepladsen eller i værste tilfælde i havet. Det genanvendte nylon er mixet med elastan for et perfekt fit.

Komposition:
78% Recycled PA (ECONYL®)
22% Elastan

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

78% Recycled PA (ECONYL®*)
22% Elastan
Lavet med 💙 i Portugal

*ECONYL® regenereret nylongarn skabt af genanvendt industriaffald, fiskenet, tæpperester og andet genanvendt post-forbruger nylonaffald.
Maskinvask 40° eller derunder
Må ikke bleges
Må ikke tørretumbles

Det anbefales, at du vasker dit badetøj produkt på højst 40 grader – og gerne 30 grader. Det gør, at din style kan holde i længere tid, og det er mere skånsomt for planeten. Vi fraråder også, at du renser, tørretumbler eller stryger dit Copenhagen Cartel badetøj.

Size

, ,

Indkøbskurv