, , , ,

Medewi Draperet Badedragt – Sea

kr.1,099.00

Medewi badedragt er designet med en smuk draperet skæring og brede, justerbare stropper. Dette gør den flatterende på alle kropstyper og fungerer perfekt som en body sammen med et par bukser eller en nederdel. Designet i et 2-lags høj-kvalitets materiale, som både giver fantastisk støtte, shaping og holder alt på plads. Medewi draperet badedragt er skabt af genanvendt nylon såsom gamle fiskenet som kommer fra havne, fiskeri, havet og andre steder i akvakulturen, det kan også være gamle tæpperester og andet nylon affald, som ellers ville have endt på lossepladsen eller i værste tilfælde i havet. Det genanvendte nylon er mixet med elastan for et perfekt fit.

Komposition:
78% Recycled PA (ECONYL®)
22% Elastan

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

78% Recycled PA (ECONYL®*)
22% Elastan
Lavet med 💙 i Portugal

*ECONYL® regenereret nylongarn skabt af genanvendt industriaffald, fiskenet, tæpperester og andet genanvendt post-forbruger nylonaffald.
Maskinvask 40° eller derunder
Må ikke bleges
Må ikke tørretumbles

Det anbefales, at du vasker dit badetøj produkt på højst 40 grader – og gerne 30 grader. Det gør, at din style kan holde i længere tid, og det er mere skånsomt for planeten. Det frarådes også, at du renser, tørretumbler eller stryger dit Copenhagen Cartel badetøj.

Size

, ,

Indkøbskurv