OCN Weed® Unisex Hoodie – Nero

kr.899.00

OCN WEED® Unisex Hoodie er ikke en hvilken som helst hoodie. Denne hoodie udfordrer nemlig normerne, bryder med traditionerne og går forrest for at skabe et klimavenligt alternativt. OCN WEED®, består bl.a. af en innovativ tangfiber, som både er vandbesparende og er dermed mere fremtidssikret i forhold til konventionel bomuld, som kræver ekstreme mængder af vand.

 OCN WEED® Unisex Hoodie er designet i et regular fit, med indvendige lommer, så du kan opbevare dine nøgler, snacks og kærestebreve helt tæt på. 

Vi anbefaler, at kvinder går en størrelse ned. 

  • Indeholder innovative tangfibre
  • Vandbesparende
  • Indvendige lommer
  • Regular fit
  • Anbefaler kvinder, at gå en størrelse ned
Varenummer (SKU): CC-AC-U-HOO-SWE-NERO Kategorier: , , ,

Der er fastlagt strenge krav for at sikre, at der passes på naturen i produktionen. Tangen høstes fra Island, og de forskellige områder bliver kun høstet hvert fjerde år. Det gør vi for at sikre fuld regenerering mellem høst, og for at bevare den økologiske værdi.

Det fantastiske ved tang er, at det er en naturlig og regenererende ressource, som allerede vokser i frodige mængder i havet. Tangen har faktisk ikke har brug for andet, end det vand, det allerede står i. 

Det gør tang til en optimal erstatning for den konventionelle bomuldsfiber, og gør det muligt for os at spare på en af planetens mest sparsomme ressourcer – ferskvand – som bomuldsindustrien bruger enorme mængder af. 

 

Size

, ,

Shopping Cart