OCN Weed® Women Half-Zip Sweatshirt – Taupé

kr.849.00

Vand er vores livskilde, men allerede nu påvirker vandmangel mere end 40 procent af den globale befolkning, og problemet forventes kun at vokse sig større i fremtiden.

Derfor er OCN WEED® Women Half-Zip Sweatshirt ikke en hvilken som helst Sweatshirt. Denne sweatshirt udfordrer nemlig normerne, bryder med traditionerne og går forrest for at skabe et klimavenligt alternativ.

 OCN WEED® Women Half-Zip Sweatshirt er designet i et regular fit, med indvendige lommer, så du kan opbevare dine nøgler, snacks og kærestebreve helt tæt på. 

Match vores Women Half-Zip Sweatshirt med vores Power- eller Energy leggings for et perfekt look.

    • Indeholder innovative tangfibre
    • Vandbesparende
    • Høj hals
    • Snørre i livet og lynlås i halsen
    • Regular fit
Varenummer (SKU): CC-AC-W-HI-NE-SWE-NERO Kategorier: , , ,

Der er fastlagt strenge krav for at sikre, at der passes på naturen i produktionen. Tangen høstes fra Island, og de forskellige områder bliver kun høstet hvert fjerde år. Det gør vi for at sikre fuld regenerering mellem høst, og for at bevare den økologiske værdi.

Det fantastiske ved tang er, at det er en naturlig og regenererende ressource, som allerede vokser i frodige mængder i havet. Tangen har faktisk ikke har brug for andet, end det vand, det allerede står i. 

Det gør tang til en optimal erstatning for den konventionelle bomuldsfiber, og gør det muligt for os at spare på en af planetens mest sparsomme ressourcer – ferskvand – som bomuldsindustrien bruger enorme mængder af. 

 

Size

, ,

Shopping Cart