Oline Shirt

DKK599.00

Oline er en uimodståelig lang skjorte i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld – et blidt materiale, der er blød mod din hud og giver dig komfort, når du har allermest brug for det. Oline er perfekt både som natskjorte, som loungewear eller med et par leggings til hverdag.

 

SML
Ryd
Varenummer (SKU): GL11364 Kategorier: , Tag:

Oline er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Oline er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

  • Er lavet i naturlige fibre
  • Er lavet i 100% økologisk bomuld
  • Er GOTS certificeret
  • Licens nr.: 200904

Målene på tegningen svarer til en str. small.
Style nr. GL11364
Farve: Sølvgrå
Kvalitet: 100% Organic Cotton
Vaskeanvisning: Ultra gentle wash at 30 degrees. Do not bleach. Do not tumble dry. Iron at low temperature. Do not dry clean.

Vægt 220 g
Size

, ,

Shopping Cart