,

Pink Opal Bracelet

kr.399.00

Bemærk, findes i Guld & Sølv.

Håndlavet armbånd med 3mm smukke pink opaler.
Opalstenen har en særlig betydning, som du forhåbentligt kan mærke, når du bærer det smukke rosafarvede armbånd.

Opal er forførende sten der også kan kan være en følelsesmæssig katalysator der ofte er forbundet med lidenskab, kærlighed, lyst og erotik. Den siges endda også at kunne ophæve både slemme og milde depressioner, så du kommer ind i en bedre periode. Sidst men ikke mindst kan den endda også vække dine kreative evner, hjælpe dig med at drømme, give den nødvendige forståelse for at nå dybere ind i sjælen og åbne op for både accept og indsigt. Hvilke fantastiske egenskaber opalstenen har – alle egenskaber, som vi begge elsker og værdsætter.

Grundet den fine betydning i opalstenen, synes vi også at Opal Bracelet er et af de armbånd, som er smukkest at give i gave. Prisen ligger i et leje, hvor vi håber de fleste kan være med og hvem elsker ikke, at give en gave med en særlig betydning?

Opaler er en utroligt dyrebar sten, der i mange år har været brugt til smykker. På et tidspunkt var opalen faktisk langt mere populær og værdifuld end mange andre former for sten og krystaller. Hvis du bærer den i et smykke, vil den hele tiden kunne modtage fugt fra din hud og fra luften, så den ikke sprækker. Derfor er det en god idé at gå med den så meget som muligt.

Armbåndet som du kan bruge alene eller matche med flere af vores andre smukke armbånd.

Lås og forlængerkæden er i forgyldt Sterling Silver 925.
Længde: 16,5-18,5 cm.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Color

Guld, Sølv

Indkøbskurv