Savita

DKK699.00

Savita Pants er lavet i 100% blødt økologisk bomuld med stiklommer og bindebånd i taljen. Savita Pants er lavet i en bomuld med en fin dobby vævning, som giver struktur og blødhed i stoffet.

Savita Pant er en del af vores Classic Basic Collection.

XSSMLXL
Ryd
Varenummer (SKU): GL10855 Kategorier: , , Tag:

Savita er et par bløde bukser af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld, der er lavet på en miljøvenlig og social ansvarlig måde. Disse pyjamasbukser er med stiklommer, har en løs pasform, lige snit og bindebånd i taljen. De kan kombineres med en af vores bløde basis bluser som et fint natsæt, der er dejligt at sove i.

Savita er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Savita er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

  • Er lavet i naturlige fibre
  • Er lavet i 100% økologisk bomuld
  • Er GOTS certificeret
  • Licens nr.: 200904

Målene på tegningen svarer til en str. small.
Style nr. GL10855
Farve: Sølvgrå
Kvalitet: 100% Organic Cotton
Vaskeanvisning: Meget skånsom vask ved 30 grader. Tåler ikke blegning. Tåler ikke tørretumbling. Tåler strygning ved svag varme. Tåler ikke rens.

Vægt 200 g
Size

, , , ,

Shopping Cart