Shanta Skjorte – White

DKK899.00

36384042
Ryd
Varenummer (SKU): GL10900 Kategorier: , , Tag:

Shanta Shirt – din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen. Skjorten er med sine uendelige styling-muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på. Shanta Shirt er med sit klassiske look, løse fit og åndbare 100% økologiske GOTS certificeret bomuld ikke en undtagelse.

Shanta er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Shanta er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

  • Er lavet i naturlige fibre
  • Er lavet i 100% økologisk bomuld
  • Er GOTS certificeret
  • Licens nr.: 200904

Målene på tegningen svarer til en str. 36.
Style nr. GL10900
Farve: Hvid
Kvalitet: 100% Organic Cotton
Vaskeanvisning: Meget skånsom vask ved 30 grader. Tåler ikke blegning. Tåler ikke tørretumbling. Tåler strygning ved svag varme. Tåler ikke rens.

Size

, , ,

Shopping Cart