Shanta Skjorte – White

kr.899.00

Shanta Shirt er lavet i 100% økologisk bomuldspoplin med lange ærmer. Skjorten har en let oversize pasform, som giver et cool boyfriend fit. Shanta har almindelig krave og stolpeåbning fortil med metalknapper hele vejen ned.

Shanta Shirt – din medsammensvorne gennem arbejdsdagen, til receptionen, weekendens afslapning og vinbaren om aftenen. Skjorten er med sine uendelige styling muligheder din redning på de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal have på.

 

Varenummer (SKU): GL10900 Kategorier: , , Tag:

Shanta er Organic Cotton-mærket, hvilket indikerer, at denne style er af økologisk bomuld. Økologisk bomuld er bearbejdet uden brug af syntetiske kemikalier fra landbrug i form af pesticider, afløvningsmidler, gødning og genmodificerede frø. Hermed lever materialet op til økologiske standarder inde for landbrug, der skåner miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår for de involverede parterer.

Shanta er produceret under GOTS-standarder, en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler, der skal sikre bæredygtighed i hele produktets livscyklus. For at blive GOTS certificeret er det et krav, at mindst 95 procent af materialet er økologisk. Ved metervarer produceret under GOTS-standarder, er der garanti for en både miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele værdikæden.

  • Er lavet i naturlige fibre
  • Er lavet i 100% økologisk bomuld
  • Er GOTS certificeret

Vaskeanvisning: Meget skånsom vask ved 30 grader. Tåler ikke blegning. Tåler ikke tørretumbling. Tåler strygning ved svag varme. Tåler ikke rens.

Size

, , , ,

Shopping Cart