, ,

Smart Response Serum (30 ml.)

kr.1,225.00kr.2,090.00

Smart Response Serum leverer en personlig tilpasset respons hver gang, for at opnå en sundere hud over tid. SmartResponse teknologien reagerer på hudens behov for at fugte, lysne, blødgøre og behandler fine linjer og rynker.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Smart Respons Serum ser det, vi ikke kan se med det blotte øje – og sørger for at pleje din hud på et mikroskopisk niveau alt efter alt efter hvilket behov huden har, så den forhindrer skader og ændret struktur. Den avancerede formel er udviklet til målrettet at genkende og adressere mikroændringer før de er synlige og imødekommer hudens behov her og nu. Serummet reagerer på hudens signaler, takler intelligent hudproblemer og forebygger fremtidige udfordringer. Det bedste af det hele er, at alt dette sker uden du bemærker behovet. Professionel vejledning anbefales.

Fordele ved smart response serum:

  • Fornemmer hudens inflammatoriske signaler og aktiveres for at hjælpe med at berolige og reducere rødme.
  • Registrerer reduktion i kollagen, hvilket kan føre til fine linjer og rynker – reagerer på de første tegn på synlig ældning ved at hjælpe huden med at forblive glat og fast.
  • Aktiveres, når den opdager for meget af et nøgleenzym, der er involveret i melaninproduktion, og reagerer ved at lysne og reducerer synligheden af mørke pletter i huden.
  • Opfanger selv de mindste revner i hudens lipidbarriere og er aktiv der hvor den registrerer dehydrering, ved at tilføre fugt for at opretholde fugtbalancen i huden.
Størrelse

30 ml., 59 ml.

Indkøbskurv