AYA&IDA

Om AYA&IDA:

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på stifterens to døtre. Hele tankegangen bag AYA&IDA er netop at tænke på vores næste og de muligheder eller begrænsninger, der vil være for de næste generationer, hvis vi fortsætter vores forbrug uden omtanke.

AYA&IDA mener, at en mere ansvarlig livsstil gavner alt og alle. Fra vores naboer og venner til jorden og ressourcerne. Alt, hvad vi har brug for, er de rigtige produkter.

Et kombineret design, funktionalitet og elegance i produkterne, der alle er forbundet med en mission, nemlig at lette jorden fra den overdrevne mængde plastaffald, mens vi gør en forskel for de mennesker, der ikke har samme muligheder, som vi har i Danmark.

HVAD GØR VORES PRODUKTER?

Det handler ikke kun om at forlænge livscyklussen for produkterne i dit hjem eller reducere affald. Alle materialer i deres produkter er valgt for at holde vores kunde sunder. Som forbrugere og skabere kan selv de mindste forandringer kan have stor indflydelse. (Selvom det for eksempel bare handler om at vælge en rigtig drikkeflaske)

Filosofien er, at et produkts livscyklus skal være cirkulær snarere end lineær. Produkter fremstillet af naturlige materialer kan have lange, funktionelle liv og derefter vende tilbage til, hvor de kom fra, frem for at samle sig på en losseplads.

Viser 1–12 af 46 resultater

Shopping Cart

Følg med i vores nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat ved første køb.