Ansigstsbehandlinger

I alle vores behandlinger bruger vi hudplejeprodukter fra Dermalogica. Produkterne er Veganske, Cruelty-Free & Glutenfri. Dermalogicas  formler er fri for kunstige duft- og farvestoffer, mineralske olier, lanolin, S.D. alkohol, parabener og mikroplast.

Vores behandlinger bliver skræddersyet til lige netop din huds unikke behov. Er det første gang du besøger klinikken anbefaler vi at du vælger enten 60 eller 75 minutters behandling. På den måde er der god tid til at analysere din hud og tilrettelægge et skræddersyet forløb. 

Alle ansigtsbehandlinger afrundes med 15 minutters Beauty Angel collagen-stimulerende lys.

Hvad er Beauty Angel Lysbehandling?

Beauty Angel er en speciel lysbehandlingsteknologi, der fremmer vævsarbejde og opheling i huden på en anden måde end hudpleje ingredienser og peeling kan.

Beauty Angel er energi, og netop energien bruges målrettet i huden for større og hurtigere aktivetet og reparation. Bindevævscelleren i huden absorberer Beauty Angels specifikke lysteknologi og påvirkes til at være mere aktive i vedligeholdelse af huden og dermed en mere balanceret hudoverflade.

Beauty Angel lysbehandling tilbydes som skræddersyede signaturbehandlinger til dit akutte behov og som er et lysbehandlingsforløb for maksimal hudindsats mod en mere klar, ungdommelig og ensartet hud.

Beauty Angel virker effektivt på:

  • Rynker og fine linjer

  • Arvæv og strækmærker

  • Tør og dehydreret hud
  • Rødme og inflammation

  • Mørke rander og hævelser under øjne
  • Akne og uren hud m.m

 

Indkøbskurv